There are no scheduled games

Points

1.

22

PTS

2.

18

3.

18

Competitie opzet

Voorronde Derde divisie
In elke poule wordt een enkele competitie gespeeld (alle teams treffen elkaar uit én thuis). De voorronde wordt gevolgd door play-offs.

Halve finales Derde divisie
In de halve finale play-offs spelen de nummer 1 uit poule A tegen de nummer 2 uit poule B en de nummer 1 uit poule B tegen de nummer 2 uit poule A een allesbeslissende wedstrijd tegen elkaar. De wedstrijden worden gespeeld op de ijsbanen van de nummers 1 of worden vastgesteld door de competitieleider op basis van de beschikbare ijstijd. De halve finales moeten worden gespeeld op 1, 2, 3 maart 2019 of 8, 9, 10 maart 2019.

Finale Derde divisie
De winnaars van de halve finalewedstrijden spelen een allesbeslissende finalewedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld op de ijsbaan van het team met de hoogste rangschikking in de reguliere competitie of wordt vastgesteld door de competitieleider op basis van de beschikbare ijstijd. De finalewedstrijd moet worden gespeeld op 8, 9, 10 maart 2019 of 15, 16, 17 maart 2019. De winnaar van de finalewedstrijd promoveert naar de Tweede divisie.

Degradatieronde Derde divisie
In het kader van degradatie spelen de teams die het laatst geëindigd zijn in poule A en poule B een uit- en een thuiswedstrijd in een best-of-two serie. De volgorde van de wedstrijden wordt bepaald door de rangschikking voorafgaande aan de serie. Het team met de hoogste rangschikking speelt de tweede thuiswedstrijd. De wedstrijdcommissie kan op basis van de beschikbare ijstijd een andere volgorde bepalen. De wedstrijden moeten worden gespeeld op 8, 9, 10 maart 2019 of 15, 16, 17 maart 2019. De verliezer degradeert naar de Vierde divisie.

Puntentelling Derde divisie
2 wedstrijdpunten voor het team dat de wedstrijd wint
1 wedstrijdpunt voor beide teams in het geval van een gelijkspel

Bodychecken is niet toegestaan in de Derde divisie.

Meet the teams

Poule A

Poule B